Om HRC

HRC Europe / Om HRC

HRC kort fortalt

HRC Europe AS, er ett selskap i HRC-gruppen (Headed Reinforcement Corporation). HRC Europe AS ble grunnlagt i 1979 under navnet Metalock Industrier AS, 

HRC’s hovedprodukt, T-hodet armering, ble utviklet for å løse utfordringer i prosjektering og utførelse av offshore olje- og gassplattformer.  De første T-hode stengene ble installert i Oseberg plattformen i 1985.

Man oppdaget fort at bruken av HRCs T-hodet armering bidro til kortere byggetid og forbedret arbeidsmiljøet og sikkerheten gjennom forenklet installasjon.

En analyse av arbeidstiden for bygging av en offshore plattform viste at installasjon av T-hodet armering gikk 5 til 6 ganger raskere enn tradisjonelle bøyde jern. I tillegg kunne 1 stk. 25mm T-hode stang fra HRC erstatte 4 stk. 16mm konvensjonelle bøyler.

 

HRC leverer i dag til alle type prosjekter og over hele verden.  HRCs pålitelige og kostnadseffektive produkter skaper verdi for våre kunder.

Eksempel på noen byggeprosjekter.

Erfaring og service

35 års erfaring med T-hodet armering, armeringskoblinger og andre armeringsprodukter har gitt HRC verdifull kunnskap. Denne kunnskapen er basis for HRCs service til våre kunder og deres rådgivere. Sammen med kunden utvikler vi også skreddersydde løsninger for prosjekt-spesifikke behov.

I tillegg til leveranser fra de faste produksjonsstedene kan HRC lease ut teknologi-pakker til store prosjekter. Vennligst ta kontakt med oss for informasjon og et tilbud.

Kunder om HRC